Slik kler du deg på skifest

Ull innerst, en varm jakke og norske flagg i sekken. Her får du oversikten over hva du bør ta på deg før du drar på skifest i Holmenkollen i helgen.

Er du en av de som tar turen til Holmenkollen i helgen? Da er du ikke alene. Nærmere 100.000 publikummere er ventet til skifest i Holmenkollen i helgen.

Her er Holmenkollen Skifestivals beste tips til deg som skal på skifest:

  • Ull innerst! Det holder deg varm og tørr uansett vær. En ulltrøye og stillongs er smart.
  • Et varmt og godt mellomlag er avgjørende! Hva med å sikre deg vår nye Holmenkollen Skifestival-genser fra Dale of Norway? Den er i 100 % merinoull, og blir en hit også utenfor Holmenkollen arena! Du kan kjøpe den her, eller i Domen i festivalgaten under arrangement.
  • Skibukse/overtrekksbukse over stillongsen og gjerne en varmere genser. Det er meldt kuldegrader!
  • Anorakk, vind- , regn- eller boblejakke? Velg det du liker best, men sørg for at du holder deg varm og tørr hele dagen. Det kan være lurt å ta med en ekstra genser i sekken, og vær rustet mot eventuell nedbør og husk vanntett overtrekk i form av poncho, jakke eller lignende.
  • Votter og lue, gode sokker! Hold deg varm på hender og føtter, og ikke glem hodet.
  • Husk norske flagg, kubjeller og godt humør!
Festivalgenseren fra Dale of Norway kan kjøpes i Holmenkollen eller i vår nettbutikk.

Vår nye festivalgenser fra Dale of Norway holder deg varm og fin på samme tid. Kjøp den i Domen i arenaen eller i vår nettbutikk.

Tips! I vår handlegate finner du også godt utvalg av ulikt sportstøy.

LES MER: Sjekk oppdatert værmelding for Holmenkollen her

Alle vet det kan være vanskelig å velge festantrekk. Derfor har vi samlet fire litt humoristiske typer du garantert kommer til å se i Kollen – og gir deg tipsene til hvordan du topper stilen!

Holmenkollen-babe

Tenk trange skibukser og sterke farger. Ski- og vinterklær trenger ikke å være kjedelig eller umoderne, her har vi valgt noen spreke moonboots som definitivt spriter opp antrekket. Moonbootsene er varme og lette og perfekte etter en dag i løypa. I kombinasjon med en tettsittende metallisk boblejakke, pelslue og friske votter som holder deg varm på hendene er du klar for en lang dag i Kollen!

_27A5837

Retro

Retro-jenta kler seg gjerne i lyse farger og i materialer av god kvalitet. Tenk 80- og tidlig 90-tall. Her kan du gjerne stikke innom mor å lete i hennes gamle skiklær. Stikkord er OL-94, rumpetasker, pastellfarger, snow joggers og pannebånd. Hold deg gjerne til en dus fargepalett, men tenk også på komfort og passform. Her skal ingen ting være for stramt!

_27A5735

Rotnorsk

Her vinner du hvis du kombinerer nikkers, anorakk og ullgenser – sammen med tradisjonelle detaljer som mariusmønstret pannebånd, en gammel sekk og selbuvotter. Dette er den rotnorske patrioten som lever for vinteridrett – hele året. Appelsiner, Kvikk Lunsj og termosen finnes selvsagt i bestefars gamle sekk fra før krigen, og pinsene fra VM i 82 er synlig plassert på anorakken.

_KIF4617

Hurragutt

Sportsidioten har «dress for success» som motto og tviler sjeldent på egne evner til å levere både i, og utenfor, sporet. Kondomdressen kombineres med drikkebelte, raske briller, hodelykt til å navigere seg hjem igjen, og selvfølgelig ski på beina. Hurragutten trives best innover i Marka og i området rundt Frognerseteren, og går ikke unna for en fest etter langrennet.

_KIF4715