Bli med på RAW AIR åpningsshow 10. mars

Fredag 10. mars er det verdenspremiere på den nye, norske hoppturneringen RAW AIR. Bli med på den fantastiske folkefesten!

Hvem vet hva som vil skje når verdenseliten i hopp skal begi seg ut på den nye manndomsprøven RAW AIR? Det vi vet er at det hele starter i Holmenkollen fredag 10. mars når vi inviterer til åpningsshow.

LES MER: Kjøp billetter til RAW AIR i Holmenkollen her.

Vi byr på en spennende artist, NRK-produsert show og luftige svev i mørkets frembrudd! Åpningsrennet blir det første i hele konkurransen, som varer i ti dager til ende.

_MG_0605 1920X640

LES MER: Slik blir RAW AIR!

Hopperne skal gjennom 10 dager gjennom hele 16 tellende hopp – uten pauser! Dette blir ekstremt, rått og krevende selv for de aller beste.

– Vi er superspente på RAW AIR og kan nesten ikke vente med å vise verden hva dette er for noe, sier leder for RAW AIR, Arne Åbråten.

RAW AIR ble født i 2016 og har premiere i mars 2017 i Holmenkollen. Her møter den nye generasjonen vintersport 125 år med tradisjoner.

Superfinale i Vikersund

Etter Holmenkollens tre konkurransedager, reiser utøverne videre til Lillehammer hvor to intense konkurransedager venter: – Etter Holmenkollen og Lillehammer er gutta garantert utslitte! Men de har ingen tid å miste – da venter nemlig Trondheim, forklarer Arne Åbråten.

Trondheim blir tredje arena hvor to nye konkurranser venter, før superfinalen i Vikersund 17 – 19 mars.

– Vikersund er ekstremt og fantastisk. Det blir en fantastisk finale for gutta, og vi er veldig spente på å se hvem som står øverst på pallen etter ti intense konurransedager, sier Åbråten.

SE VIDEO: RAW AIR Tournament 10 – 19 mars.