Disse norske utøverne skal til Kollen i helgen

Endelig er uttaket for både hopp, kombinert og langrenn offentlig. Se lista over hvilke norske utøvere som skal kjempe om seier i Kollen i helgen her.

– Vi gleder oss veldig! Dette er det største enkeltstående verdenscuprennet i sesongen og ingen på laget føler seg ferdige etter VM. Gutta håper å kunne slå tilbake på femmila på lørdag og jentene ser frem til å fortsette suksessen på tremila, sier Eirik N. Nossum, landslagstrener for herrelandslaget og Petter Northugs tidligere trener.

LES MER: Se hvilke utøvere som skal gå 3- og 5-mila i Holmenkollen i helgen her.

Også landslagstrener for hopp Alexander Stöckl ser frem i mot å åpne den nye norske hoppturneringen RAW AIR i Holmenkollen.

– Vi kommer hjem fra VM med god selvtillit og håper vi kan kjempe om topplasseringer både i Kollen og i de andre byene. Alt avgjøres i Vikersund, og vi er gode på å fly. Vi gleder oss veldig og er spente på å kickstarte det største som har skjedd innen norsk hoppsport de siste årene, sier Stöckl.

LES MER: Se uttaket for RAW AIR og hopp herrer her. 

Anniken Mork ser også frem til Kollen-helgen og er spesielt fornøyd med å være en del av Holmenkollsøndagen for første gang på flere år.

– Det er noe spesielt over den søndagen, som har så sterke tradisjoner hos nordmenn. Jeg gleder meg og håper på gode forhold i bakken, sier Anniken.

komprimert

Anniken Mork og Tom Hilde ser frem mot Kollen-helgen og drømmer om strålende sol.

LES MER: Se uttaket for hopp kvinner her. 

Også kombinertgutta som dro hjem en fantastisk sølvmedalje nest siste dag i VM i Lahti er spente foran helgens konkurranser i Kollen.

Vi hadde som hoppgutta en sterk avslutning på VM og gleder oss masse til å kjenne på trøkket i Kollen. Vi stiller med hele VM-laget, pluss noen godbiter, forteller Peder Sandell, landslagstrener for kombinert.

LES MER: Se hvilke kombinertutøvere som skal til Kollen her.