Kule kids på Kapellskogen

Gråværet stoppet ikke barn og voksne fra å kose seg i Kapellskogen denne Holmenkollen-søndagen. Det var satt opp ulike aktiviteter for barna og elgen Braute var like populær som våre kjære skiløpere.

Tekst og foto: Kine Larsen og Lillian Langseth

Malin (7 år) og lillebror Timian (4 år) var noen av mange barn som storkoste seg i Kapellskogen. Barna i skogen hadde mange aktiviteter å velge mellom. Blant annet kunne de prøve skiskyting, balansere på tau-line, pusle med store brikker, få ansiktet malt med flagg på kinnene og ake ned en bratt bakke.

Det var også noen barn som måtte ta en powernap og sov like så godt midt i folkehavet i full jubelbrøl, før de igjen skulle leke mer. Det var også et eget stand hvor det ble solgt grillpølser, noe de fleste barn satte stor pris på. Noen av barna var også veldig ivrige på å stå så tett inntil det røde gjerde for å se sine store idoler suse forbi i høy fart rundt Kapellet.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Braute.kids

I mens 3-mila for kvinner var i gang kunne de voksne trygt følge med mens barna lekte i Kapellskogen. Barna var godt kledd for været og løp rundt med akebrett i alle mulige størrelser og farger. Holmenkollens maskot Braute var på plass og tok mer enn gjerne bilde sammen med de blide og ivrige barna. Bål hadde blitt tent for de som ønsket å ta seg en pause og varme seg ved lavvoene som var varmet opp.

Rødekors team

Røde Kors teamet var også på plass og passet på at alt gikk slik det skulle.

– Vi har lekt, danset og egentlig bare kost oss så langt, forteller Marianne Thorbjørnsen. Teamet kan fortelle at det ikke har vært noen alvorlige hendelser å melde og at alt har gått bra. I tillegg til å både leke og danse har også teamet vært å klemt Braute.

– Nå venter vi vel egentlig bare på at noen skal ake inn i et av trærne her, spøker Marianne.