Mat og drikke

Uten mat og drikke duger helten ikke! I år har vi mange nyheter til deg som velger å tilbringe dagen på Skifest. Mer informasjon og oppdaterte tilbud vil presenteres her løpende.

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen. Det blir gjennomført sekkekontroll ved innslipp. Medbrakt mat og alkoholfri drikke er selvsagt lov å ta med seg – men vi vil også oppfordre til å teste mulighetene som finnes i festivalområdet! Vi kan friste med mye spennende nyheter på matfronten i år. 

Mat og drikke finner du  i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med Vipps, kort eller kontanter. Inne i SpareBank1-teltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

AFTERSKI SKIFEST

Vi arrangerer afterski lørdag 10. mars i SpareBank1-teltets første etasje. Lørdag 10. mars koster det 50 kroner for inngang til afterski, som betales i døra. For å kunne kjøpe inngang til afterski må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett til Skifest 2018.  I år krever vi ikke forhåndskjøpte afterski-billetter, men det er førstemann til mølla som gjelder. Det er 21 års aldersgrense.

Innslipp til afterski starter klokken 14.30 lørdag 11. mars, men oppstart av festen skjer ikke før etter hoppkonkurransen er ferdig lørdag ettermiddag.

Teltet stenger klokken 23.00.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

OPPDATERT MENY OG TILBUD FOR 2018 PRESENTERES TETTERE OPPTIL ARRANGEMENT.

MAT OG DRIKKE SKIFEST 2017:

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

God mat er viktig for hyggen og skifesten! Holmenkollen Skifest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 10. – 12. mars:

Bølgen & Moi

Chili con carne (145,-)
Ostesmørbrød med Le Gruyere-ost (55,-)

Baker Hansen

Diverse utvalg av nydelige bakervarer – inkludert den populære Jubileumsbollen!

Good Mood Streetfood

Jacked Potato (bakt potet) servert med kryddersmør, bacon og revet ost (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Texas Style toppet med chili – ikke for sarte sjeler! (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Vegetarian Style med masse deilig mais og smør (85,-)

Popcorn to the people

Popcorn!

Go’Grilla

Burger (100,-)
Falafelburger (vegetar) (90,-)
Søtpotet fries (55,-)

12965752_1025829587495694_1589666520_n

Breheimen mat

Elg-burger med varmstekt løk, stekt sopp og tyttebærrømme (100,-)
Elg-kebab i pita med salat, mais, varmstekt løk, stekt sopp og chili/tyttebærrømme (120,-)

elgbab

Hopyard/Øltorget

Lapskaus med Pulled Pork, Byggryn Rotgrønsaker og Grønnkål (100,- med brød + 10,-)
Grillet mais med rørosmør og salt (60,-)
Salt Kollenmix (mandel, peanøtt, cashew) (40,-)
Søt Kollenmix (ristet kokos, tørket banan, cashew, sjokolade) (40,-) 

Mølstad gård

Solbærtoddy (30,-)
Solbar (energibar med solbær) (45,-)
Solbærtrøfler (50,- for fem stk) 

Bilde1

Mat og drikke finner du i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med Vipps, kort eller kontanter. Inne i SpareBank1-teltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.