Mat og drikke

Uten mat og drikke duger helten ikke! I år har vi mange nyheter til deg som velger å tilbringe dagen på Holmenkollen Skifest. Mer informasjon og oppdaterte tilbud vil presenteres her løpende.

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen. Det blir gjennomført sekkekontroll ved innslipp. Medbrakt mat og alkoholfri drikke er selvsagt lov å ta med seg – men vi vil også oppfordre til å teste mulighetene som finnes i festivalområdet! Vi kan friste med mye spennende nyheter på matfronten i år. 

Mat og drikke finner du  i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med mCash, kort eller kontanter. Inne i SpareBank1-teltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

MAT OG DRIKKE

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

God mat er viktig for hyggen og skifesten! Holmenkollen Skifest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 10. – 12. mars:

Bølgen & Moi

Chili con carne (145,-)
Ostesmørbrød med Le Gruyere-ost (55,-)

Baker Hansen

Diverse utvalg av nydelige bakervarer – inkludert den populære Jubileumsbollen!

Good Mood Streetfood

Jacked Potato (bakt potet) servert med kryddersmør, bacon og revet ost (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Texas Style toppet med chili – ikke for sarte sjeler! (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Vegetarian Style med masse deilig mais og smør (85,-)

Popcorn to the people

Popcorn!

Go’Grilla

Burger (100,-)
Falafelburger (vegetar) (90,-)
Søtpotet fries (55,-)

12965752_1025829587495694_1589666520_n

Breheimen mat

Elg-burger med varmstekt løk, stekt sopp og tyttebærrømme (100,-)
Elg-kebab i pita med salat, mais, varmstekt løk, stekt sopp og chili/tyttebærrømme (120,-)

elgbab

Hopyard/Øltorget

Lapskaus med Pulled Pork, Byggryn Rotgrønsaker og Grønnkål (100,- med brød + 10,-)
Grillet mais med rørosmør og salt (60,-)
Salt Kollenmix (mandel, peanøtt, cashew) (40,-)
Søt Kollenmix (ristet kokos, tørket banan, cashew, sjokolade) (40,-) 

Mølstad gård

Solbærtoddy (30,-)
Solbar (energibar med solbær) (45,-)
Solbærtrøfler (50,- for fem stk) 

Bilde1

Mat og drikke finner du i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter. Inne i SpareBank1-teltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

AFTERSKI FREDAG OG LØRDAG

Afterski fredag og lørdag

Under Holmenkollen Skifest arrangerer vi afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars. I år krever inngang til afterski egen billett fredag 10. mars og lørdag 11. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til en av de valgte konkurransedagene.

NB: Du kommer ikke inn i arenaen med kun afterskibillett – du må ha en arena- eller tribunebillett. 

Billetten til afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 10. mars starter klokken 18.30 og lørdag 11. mars starter klokken 17.30. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.