Dette skjer i arenaen

Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skifest 10. – 12. mars. Her kan du lese mer om hva vi kan tilby i arenaen.

arenakart-sisteSPAREBANK1-TELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du SpareBank 1-teltet. Det er her vi har våre største matutsalg. I andre etasje finner du vårt VIP-telt. For inngang i andre etasje trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i teltet, men vi krever egen billett dersom du ønsker å delta på afterski fredag og lørdag. Denne kjøper du som tilleggsbillett etter du har kjøpt en ordinær billett på Ticketmaster.

Arenaen åpner:

Fredag 10. mars  kl. 14:00 – 23:00
Lørdag 11. mars kl. 09:30 – 23:00
Søndag 12. mars kl. 09:30 – 17:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

BARNEAKTIVITETER

HS140315 Kapellskogen020

På Kapellskogen har vi et variert og morsomt tilbud til barnefamilier som ønsker en fartsfylt og aktiv dag i Holmenkollen. Les mer om vårt barnetilbud her.

MAT OG DRIKKE

3-OSLPQ-Andreas-Henriksen-GoGrilla-Oslo-Food-Truck-Bonanza-lover-deg-smaken-av-en-hel-verden-i-hovedstadens-helger-fremover

God mat er viktig for hyggen og skifesten! Holmenkollen Skifest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 10. – 12. mars:

  • Bølgen & Moi
  • Baker Hansen
  • Potetbakeren
  • Popcorn to the people
  • Go’Grilla
  • Duggurd
  • Breheimen mat
  • Hopyard/Øltorget

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

AFTERSKI

Under Holmenkollen Skifest arrangerer vi afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars. I år krever inngang til afterski egen billett fredag 10. mars og lørdag 11. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til en av de valgte konkurransedagene.

NB: Du kommer ikke inn i arenaen med kun afterskibillett – du må ha en arena- eller tribunebillett. 

Billetten til afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 10. mars starter klokken 18.30 og lørdag 11. mars starter klokken 17.30. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.