Arenaoversikt

Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den magiske stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser i løypene eller på tribunene, med unntak av felt A og B i hopptribunen,  så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Ved hovedinngangen finner du handlegaten med et yrende folkeliv, publikumstelt,  muligheter for å sikre deg offisielle skifest-produkter, god mat og godt drikke. Området vil bli tydelig skiltet. Se prisoversikt lenger ned på siden.

ARENAKART MED TRIBUNEOMRÅDER:

arenakart-siste

Her finner du en oversikt over hvor de ulike tribunene ligger og hva du finner i nærheten av din plass.

1. Langrennstribune NORD
Den mest populære tribunen med kapasitet til 5000 personer. Her får du med deg oppløpet under fem- og tremila og kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere. Du har også tilgang til storskjerm fra tribunen.

2. Langrennstribune SYD
På motsatt side av den nordlige langrennstribunen finner du vår andre store langrennstribune med kapasitet til 1500 personer. Deler av denne tribunen holdes av til våre VIP-gjester.

3. Langrennstribune VM-haugen
Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne.

4. VM-knollen
Her er du tett på både det som skjer på stadion og ute i løypa.

5. Hopptribune C-H
Alle med gyldig billett kan velge seg en plass i hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Her blir det Kollenbrøl som suser gjennom lufta og god utsikt til luftige svev!

6. Hopptribune A-B
Ønsker du den aller beste utsikten velger du denne tribunen under hopprennet! Her får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nesten kommer svevende over hodet ditt.