Weekendpass

Weekendpass til Holmenkollen Skifestival gir deg inngang både lørdag 10. mars og søndag 11. mars. Her kan du velge mellom to typer billetter; arenabillett og tribunebillett.

 

Weekendpass Arena

Gir deg tilgang til å se langrenn fra arena/vrimleområdene i arenaen: Kapellskogen/"Kollywood" og VM-haugen. I tillegg får du fri plassering i Hopp tribune i feltene B-H.

Voksne: NOK 300,-/Barn 4-12: NOK 80,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Weekendpass Tribune NORD

Unummerert ståplass på langrennstribunen NORD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Voksne: NOK 650,-/Barn 4-12: NOK 80,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Weekendpass hopp tribune (nummererte sitteplasser felt A)

Nummererte sitteplasser i hopptribunen felt A. Du velger selv hvor du vil sitte når du bestiller billett på nettet. Billetten gir deg også tilgang til vrimleområdene i arenaen hvor du kan se langrenn fra Kapellskogen/"Kollywood" og VM-haugen.

Voksne: NOK 800,-/Barn 4-12: NOK 300,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken 09:30 lørdag 10. mars og klokken 09:00 søndag 11. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste