VIP-billetter

Med VIP Premium gjesteprogrammet kommer du tett på stjernene! Vi byr på nydelig mat fra Bølgen & Moi og i nasjonalarenaen får du oppleve våre største stjerner innen langrenn, hopp og kombinert.

Ta kontakt for et forpliktende tilbud her 

Med god mat og drikke i teltet og orkesterplass til øvelsene, garanterer vi god stemning og høyt spenningsnivå.

Vårt VIP konsept er perfekt tilrettelagt for grupper, både private og bedriftsgrupper, og gir tilgang til vårt spektakulære 2.etasjes telt. Gjesteprogrammet finnes kun i begrenset antall, så raskt ute om du vil sikre deg den beste verdenscupopplevelsen.

Inntil 5 VIP-billetter kan bestilles hos Ticketmaster.no Ved bestilling for over 5 personer, kontakt Holmenkollen Skifestival: vip@skifest.no

Skap gode kunderelasjoner og intern stolthet

Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på idrettsarrangement. Under verdenscupen vil dere komme tett på skistjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne.

VIP PREMIUM

Er vår mest eksklusive VIP hvor du får tildelt en egen vert/vertinne som tar deg og dine gjester i mot og viser vei til flotte bord reservert til hver gruppe/gjest med eget bordkort eller firmalogo. Større grupper får egen vertinne, varm kaffe og nydelige bakverk servert fra morgenen av, etterfulgt av en mellomrett rundt klokken 11 lørdag 11. mars. Deretter følger en eksklusiv buffet fra Bølgen & Moi som står klar i 14-tiden. To drikkeenheter per person står klart på bordet når dere ankommer, øvrig drikke kan kjøpes baren mot kontant betaling/kort eller gjennom vårt bong-system.

Under øvelsene har VIP Premium-kunder et eget reservert område på SYD-tribunen for langrenn, og et eget VIP-område i hopptribunen (felt F) som ligger rett nedenfor VIP-teltet.

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende?
Kontakt oss for et tilbud vip@skifest.no

VIP Premium Lørdag

Her er ingenting spart på! Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for en kulinarisk opplevelse, og i arenaen kommer du tett på stjernene.

NOK 2500,- inkl. mva

Kjøp billett Les mer

VIP Premium Søndag

Her er ingenting spart på! Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for en kulinarisk opplevelse, og i arenaen kommer du tett på stjernene.

NOK 1500,- inkl. mva

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken  09:30 lørdag 10. mars og klokken 09:00 søndag 11. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste