VIP-billetter

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte

Holmenkollen Skifestival inviterer til en eksklusiv og spennende skifest i nasjonalanlegget den 10. og 11.mars. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her samles verdenseliten til fest, uansett gren. Og her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene.  Alle med et hjerte for skisport, anbefales å oppleve den unike folkefesten i Holmenkollen.

Skifest gir deg den kjente og tradisjonsrike skihelgen der norske flagg, nikker og termoskoppen kommer til sin rett! Opplev skistjernene konkurrere med høy fart i sporet og luftige svev ned Holmenkollbakken – det kommer til å koke på tribunene og Kollenbrølet vil suse gjennom arenaen!

Ta kontakt for et forpliktende tilbud her 

Vårt VIP-innhold

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for å gi deg en gastronomisk opplevelse innendørs og gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:

 • Reserverte bord og reserverte tribuner
 • Eksklusiv buffet, tilberedt av Bølgen & MoI
 • Bar med attraktivt utvalg
 • Egne toalettfasiliteter
 • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
 • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
 • Egen vert for større grupper
 • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Inntil 5 VIP-billetter kan bestilles hos Ticketmaster.no Ved bestilling for over 5 personer, kontakt Holmenkollen Skifestival: vip@skifest.no

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende?
Kontakt oss for et tilbud vip@skifest.no

VIP Premium Lørdag "Champagne Lounge"

Lørdagen hever vi nivået ekstra, og byr på en utvidet meny fra Bølgen & Moi og to drikkeenheter inkludert i prisen. Med ett fullspekket sportsprogram er det duket for en pulserende dag i arenaen, etterfulgt av en helaften i teltet. Etter siste øvelse arrangeres en eksklusiv afterski i VIP-etasjen med champagne lounge og høy stemning. Denne lørdagen er ingenting spart på!

NOK 2273,- eks. mva + bill.avgift

Kjøp billett Les mer

VIP Premium Søndag "Meet & Greet"

Denne søndagen er det lagt opp til at du som VIP-gjest kommer ekstra tett på stjernene gjennom vårt «meet and greet» konsept i VIP-teltet. Celebre idrettshelter, utøvere og støtteapparat vil ta turen innom i løpet av dagen og dele sine beste Kollenopplevelser.

NOK 1364,- eks. mva + bill.avgift

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

 • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
 • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
 • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
 • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
 • Bål- og grillutstyr
 • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken  09:30 lørdag 10. mars og klokken 09:00 søndag 11. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste