Søndag 12. mars

Søndag 12. mars kan du oppleve tremila for kvinner, ungdomsstafett, damehopp og det tradisjonelle Holmenkollrennet for herrer – i ny RAW AIR-drakt! Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i SpareBank1-teltet. For inngang i VIP-avdelingen i 2. etasje trenger du egen VIP-billett.

Søndag 12. mars setter vi familien i fokus! I den anledning lanserer vi et nytt buffet-tilbud for familier til alle som kjøper arena- eller tribunebilletter. Denne familie-buffeten finner du som tilleggsbillett på ticketmaster.no når du har valgt billettype til søndag 12. mars. Er dere to voksne og to barn kan vi anbefale familiebillett til kr 400,- for hele familien i arenaen (familie-buffet kjøpes i tillegg).

Se søndagens program her.

SUPERTILBUD: Alle med billett til Holmenkollen Skifest får 25 % rabatt på inngangsbillett til Skimuseet i Holmenkollen. Dette tilbudet gjelder fram til 1. mai 2017. Les mer om hva du kan oppleve på Skimuseet her.

Dagspass arena

Arenabilletten gir tilgang til å se langrenn fra arena/vrimleområdene i arenaen: Kapellskogen, VM-haugen og VM-knollen. I tillegg får du valgfri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 190,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune NORD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune NORD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 350,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune SYD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune SYD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 350,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune VM-haugen langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune VM-haugen. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 290,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass hopp tribune (nummererte sitteplasser felt A+B)

Nummererte sitteplasser i hopptribunen felt A eller B. Du velger selv hvor du vil sitte når du bestiller billett på nettet. Billetten gir deg også tilgang til vrimleområdene i arenaen hvor du kan se langrenn fra Kapellskogen, VM-haugen og VM-knollen.

Voksne: NOK 450,-/Barn 4-12: NOK 200,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Familiebillett arena

Er dere to voksne og to barn kan dere velge denne billetten for kr. 400,- og få tilgang til hele dagen i arenaen. Husk å få med deg familiebuffeten i VIP-teltet! Finnes tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster.

2 voksne + 2 barn 4-12: NOK 400,-

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken 14:00 fredag 10. mars, 09:30 lørdag 11. mars og klokken 09:00 søndag 12. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste