Lørdag 10. mars

Lørdag 10. mars braker det løs med kombinert hopp, etterfulgt av verdens hardeste femmil for gutta. Så følger et spennende kombinert langrenn før dagen avsluttes med RAW AIR-turneringen med laghopp for herrer.

Alle med billett (arena- eller tribune) har tilgang til SpareBank1-teltet hvor du kan varme deg, få noe godt å spise og enkel drikkeservering. Det finnes sittegrupper i første etasje. I andre etasje finnes vår VIP-avdeling – dit trenger du egen VIP-billett for å få tilgang. Les mer om vårt VIP-tilbud her.

Se lørdagens program her.

 

Dagspass arena

Arenabilletten gir tilgang til å se langrenn fra arena/vrimleområdene i arenaen: Kapellskogen/"Kollywood" og VM-haugen. I tillegg fri plassering i Hopp tribune i feltene B-H.

Voksne: NOK 200,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune NORD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune NORD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Voksne: NOK 370,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune SYD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune SYD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Voksne: NOK 370,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass hopp tribune (nummererte sitteplasser felt A)

Nummererte sitteplasser i hopptribunen felt A. Du velger selv hvor du vil sitte når du bestiller billett på nettet. Billetten gir deg også tilgang til vrimleområdene i arenaen hvor du kan se langrenn fra Kapellskogen/"Kollywood" og VM-haugen.

Voksne: NOK 450,-/Barn 4-12: NOK 200,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Familiebillett arena

Er dere to voksne og to barn kan dere velge denne billetten for kr. 420,- og få tilgang til hele dagen i arenaen, i områdene Kapellskogen/"Kollywood" og VM-haugen.

2 voksne + 2 barn 4-12: NOK 420,-

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra kl. 09:30 lørdag 10. mars og klokken 09:00 søndag 11. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste