Lørdag 11. mars

Lørdag 11. mars braker det løs med kombinert hopp, etterfulgt av verdens hardeste femmil for gutta. Så følger et spennende kombinert langrenn før dagen avsluttes med dag 2 av RAW AIR-turneringen med laghopp for herrer.

Alle med billett (arena- eller tribune) har tilgang til SpareBank1-teltet hvor du kan varme deg, få noe godt å spise og enkel drikkeservering. Det finnes sittegrupper i første etasje. I andre etasje finnes vår VIP-avdeling – dit trenger du egen VIP-billett for å få tilgang. Les mer om vårt VIP-tilbud her.

Se lørdagens program her.

Det blir Afterski fredag 10. mars klokken 18.30 og lørdag 11. mars klokken 17.30 med aldersgrense 21 år. I år krever inngang til afterski egen billett på lørdag 11. mars og fredag 10. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til en av de valgte konkurransedagene. Mer informasjon finnes under «Praktisk informasjon» lenger ned på siden.

SUPERTILBUD: Alle med billett til Holmenkollen Skifest får 25 % rabatt på inngangsbillett til Skimuseet i Holmenkollen. Dette tilbudet gjelder fram til 1. mai 2017. Les mer om hva du kan oppleve på Skimuseet her.

Dagspass arena

Arenabilletten gir tilgang til å se langrenn fra arena/vrimleområdene i arenaen: Kapellskogen, VM-haugen og VM-knollen. Og nytt av året; Fri plassering i Hopp tribune i feltene C-H

Voksne: NOK 190,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune NORD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune NORD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 350,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune SYD langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribune SYD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 350,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass tribune VM-haugen langrenn og hopp

Unummerert ståplass på langrennstribunen på VM-haugen. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene C-H.

Voksne: NOK 290,-/Barn 4-12: NOK 50,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Dagspass hopp tribune (nummererte sitteplasser A+B)

Nummererte sitteplasser i hopptribunen felt A eller B. Du velger selv hvor du vil sitte når du bestiller billett på nettet. Billetten gir deg også tilgang til vrimleområdene i arenaen hvor du kan se langrenn fra Kapellskogen, VM-haugen og VM-knollen.

Voksne: NOK 450,-/Barn 4-12: NOK 200,-/Barn 0-3: Gratis

Kjøp billett Les mer

Familiebillett arena

Er dere to voksne og to barn kan dere velge denne billetten for kr. 400,- og få tilgang til hele dagen i arenaen.

2 voksne + 2 barn 4-12: NOK 400,-

Kjøp billett Les mer

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Afterski fredag og lørdag

Under Holmenkollen Skifest arrangerer vi afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars. I år krever inngang til afterski egen billett fredag 10. mars og lørdag 11. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til en av de valgte konkurransedagene.

NB: Du kommer ikke inn i arenaen med kun afterskibillett – du må ha en arena- eller tribunebillett. 

Billetten til afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 10. mars starter klokken 18.30 og lørdag 11. mars starter klokken 17.30. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet er åpent fra klokken 14:00 fredag 10. mars, 09:30 lørdag 11. mars og klokken 09:00 søndag 12. mars. SpareBank1-teltet/publiumsteltet har egne åpningstider.

arenakart-siste