Fredag 10. mars

RAW AIR OPENING

Fredag 10. mars inviterer vi til en storslått åpning av den nye, norske hoppturneringen RAW AIR. Gratis inngang for barn! Billetter for voksne kr. 100,-

Det er mulig å gå inn i SpareBank1-teltet for mat og drikke. I andre etasje av teltet finner du VIP-avdelingen, og dit trenger du egen VIP-billett. Det blir Afterski fredag 10. mars klokken 18.30 med aldersgrense 21 år. Billetten koster kr. 50,- og må kjøpes som tilleggsbillett hos Ticketmaster etter du har kjøpt ordinær billett til fredag 10. mars. Du slipper ikke inn i arenaen med kun afterskibillett, du må ha en ordinær billett.

Mer informasjon finnes under «Praktisk informasjon» lenger ned på siden.

SUPERTILBUD: Alle med billett til Holmenkollen Skifest får 25 % rabatt på inngangsbillett til Skimuseet i Holmenkollen. Dette tilbudet gjelder fram til 1. mai 2017. Les mer om hva du kan oppleve på Skimuseet her.

Dagspass åpningsseremoni RAW AIR

Denne billetten gir deg muligheten til å oppleve åpningen av den nye norske, hoppturneringen RAW AIR. Du kan sitte hvor som helst i hopptribunen - førstemann til mølla!

Kr. 100,-

Kjøp billett Les mer

Praktisk  informasjon:

Alle billettene gir adgang til festivalområdet hvor vi blant annet har en spennende handlegate med publikumstelt med matservering, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere. Alle billetter gir dessuten tilgang til SpareBank1-teltet (publikumstelt) med matservering og sitteplasser.

Det er to innganger for publikum. Hovedinngangen benyttes hvis du kommer til fots eller med t-bane fra Holmenkollen stasjon og sentrum. Den nordlige inngangen benyttes dersom du kommer fra Frognerseteren eller Midtstuen. Følg skilting uansett hvilken vei du kommer.

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen. Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her . Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid!

Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder. Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider.

Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m). For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Afterski fredag og lørdag

Under Holmenkollen Skifest arrangerer vi afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars. I år krever inngang til afterski egen billett fredag 10. mars og lørdag 11. mars, som kun er tilgjengelig som tilvalg hos Ticketmaster etter du har kjøpt en ordinær billett til en av de valgte konkurransedagene.

NB: Du kommer ikke inn i arenaen med kun afterskibillett – du må ha en arena- eller tribunebillett. 

Billetten til afterski fredag 10. mars og lørdag 11. mars koster 50 kroner og det er 21 års aldersgrense. Afterski fredag 10. mars starter klokken 18.30 og lørdag 11. mars starter klokken 17.30. Afterski foregår kun inne i publikumsteltet og ikke i uteområdet.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Åpningstider

Festivalområdet (der du må fremvise billett) er åpent fra klokken 14:00 fredag 10. mars, 09:30 lørdag 11. mars og klokken 09:00 søndag 12. mars. SpareBank1-teltet/publikumsteltet har egne åpningstider.