Billetter

Velg billettype

Er du i tvil om hva du bør velge? Se hele oversikten her.

Les mer

Se skistjernene konkurrere i hopp, kombinert og langrenn med høy fart i skisporet og luftige svev – i tillegg til masse god underholdning for store og små! I fjor kokte det på tribunene når gutta gikk femmil og på søndagens hopprenn får du høre Kollenbrølet suse gjennom hele festivalområdet!

Alle billettene gir adgang til festivalområdet hvor vi blant annet har en spennende handlegate med publikumstelt med matservering, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere. Billettene kjøpes via Ticketmaster.no – men bruk gjerne vår guide først for å finne de som passer deg og alle du vil ha med til Kollen!

Ved eventuell avlysning: 

Dersom vær- og føreforhold er slik at arrangør finner det for risikabelt å gjennomføre arrangementet, vil arrangementet bli avlyst. Det er ingen refusjon av billetter ved avlysning grunnet vær- og føreforhold. Det er ingen prisavslag ved avbrutt arrangement etter at det har startet grunnet vær- og føreforhold.

I særskilte tilfeller der noe uforutsett skulle inntreffe med Kongehuset, Regjeringen eller dersom det oppstår andre hendelser som er av en slik art at det involverer Norges sikkerhet, vil ikke billetter refunderes ved en eventuell avlysning. Det er arrangementets jury som sammen med sikkerhetsansvarlig, tar beslutningen om hvorvidt arrangementet kan gjennomføres.